piatok 27. júna 2014

Keď sa aj z lásky stáva nešťastie...

Taeyeon. Naša leaderka.
 Navonok silná a pripravená na všetko. Bohužiaľ, aj ona je iba človek a nie vždy dokáže byť silná. Aj keby chcela. Nedávne zverejnenie jej vzťahu s členom EXO Baekhyuonom rozdelilo ľudí na dve skupiny. Na tú, ktorá im to praje a podporuje ich a, ako to už vždy býva, na tú, ktorá ich začne odsudzovať. Práve túto druhú skupinu tvorí väčšina fanúšikov EXO, ale bohužiaľ, aj SONEs, ak sa tak dajú nazvať. Samozrejme okrem tých, ktorí im to prajú. Títo všetci neprajníci začali útočiť na našu Taeyeon prostredníctvom sociálnych sietí. Posielajú jej odkazy o tom, ako tomu neveria, že to je iba šou, aby ich oppu nechala a nech zomrie. A aj keď sa Taeyeon zo začiatku tvárila na verejnosti silno, teraz to už nedokázala. Včera SNSD leteli do Japonska, kde odohrajú svoj ďalší koncert. V letiskovej hale čakalo mnoho fanúšikov, či už domácich alebo zahraničných. Odkedy do haly vstúpila Taeyeon, bolo vidieť, že niekoho hľadá. Pomedzi všetkých ľudí hľadala niekoho, kto vie hovoriť po kórejsky. Aj ho našla. Aj napriek námietkam manažéra, Taeyeon prišla za mladou dievčinou a so slzami očiach ju poprosila, aby odkázala všetkým SONEs, že ju strašne mrzí čo sa stalo, že nás sklamala a zranila. Potom odišla do lietadla.
Samozrejme, nezaobišlo sa to bez názorov, že to bola len veľká šou, ktorú jej nakázalo SM, keďže ju iní ľudia videli usmievať sa. Avšak, nevideli pravý dôvod jej úsmevu. Na letisku v Japonsku ju totiž čakali fanúšikovia s plagátmi, na ktorých bola jej podobizeň.

Myslím si, že zaujatosť niektorých fanúšikov o tom, že ich oppa bude len ich, začína presahovať hranice. Mali by si uvedomiť, že so svojim oppom nikdy nebudú a mali by mu priať šťastie. To isté platí aj o fanúšikoch Taeyeon. Silno dúfam a verím, že sa po tomto trochu uvedomia a prestanú robiť zle našej leaderke. Nech pochopia, že si nemohli vybrať lepšie. A keď si myslia, že je to len hra SM, tak nech si myslia, ale nech nerobia zle.

Stay strong Taeyeon unnie :)



Prekvapenie japonských fanúšikov.

Prekvapenie u ostatných členiek.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára