pondelok 22. júla 2013

GG World Tour na Taiwane

Tento víkend zavítali baby aj s Worl Tour do Taiwanu, čím potešili nie jedného taiwanského SONE. Dva koncerty tu odohrali v Taipei Arene. 
A čo sa tam dialo, zhrniem do tohto článku. 
Prvý aj druhý deň koncertov sa niesol v štýle projektov od fanúšikov. V sobotu SONEs počas balad verzie Baby Baby vytiahli transparenty s nápismi 'Happy 6th Anniversary'. Zároveň fans v horných radoch vytvorili pomocou ružových a bielych papierov srdce a začiatočné písmeno mena každej jednej členky. Počas tohto mali všetci zhasnuté svietidlá. 
A to nebolo všetko. Po odspievaní pesničky 'Forever' začali fanúšikovia kričať Lets go Soshi, lets go, čím si žiadali encor. Baby im vyhoveli a vrátili sa na pódium ukončiť koncert spoločnou verziou 'Twinkle'. Počas pesničky kolovali po javisku a aj po pódiu veľké balóny naplnené malými, vďaka čomu sa s nimi mohli zabávať SNSD a aj fanúšikovia. 

Na druhý deň koncertov mali SONEs pripravené ďalšie prekvapenia. Tentoraz fans nezaháľali a rôzne transparenty vytiahli na rôznych miestach haly a naraz. Jedny mali transparenty s nápisom 'Because of Soshi, we are happy', ďalší mali transparenty k nadchádzajúcim narodeninám Tiffany '8/1 Happy Birthday' '♥Tiffany♥' alebo 'Today is MY day'. Taktiež nemohla chýbať ružová vlna.
Pred encorom s pesničkou ITNW si SONEs sami naspievali túto pesničku. A na koniec tu bolo aj menšie prekvapenie pre SONEs, keď pri príležitosti narodenín Tiffany sa z vrchy spustili strašné množstvá ružových pásikov. 
Na úplný záver sa pred hotelom, kde boli ubytované Soshi, zišli fanúšikovia, ktorý Fanny doniesli tortu a zaspievali jej Happy B-day. Samozrejme, bola z toho nadšená a všetkým strašne ďakovala. 

Takže tieto dva dni boli samé prekvapenie pre naše baby a je tu krásne vidieť, že SONEs budú stále pri svojich 9 dievčatách :)

(Deň 1)



tae omg love you!


banners







(Deň 2)






A na úplný koniec pár fotiek z koncertu.

gg line

130722 seohyun gg line with minions

sica taiwan

sunny twitter
















Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára