piatok 8. marca 2013

Čo je moc to moc...

Jedným najväčším problémom SNSD a aj vlastne nás SONEs sú hateri. Našťastie SONEs si na nich zvykli a proste si ich prestali všímať a poctivo podporujú svoje dievčatá, ale niekedy je toho proste veľa.
Ja som vždy na haterov kašlala, lebo som vedela, že našim dievčatkám závidia, ale to čo vidím posledné dni je veľa aj na mňa. Presnejšie deje sa to na youtube.
Každý deň a na každom jednom MV od SNSD sa vynárajú nové a nové komentáre od jedného človeka, ktorý si vytvoril nový účet iba na to aby mohol baby urážať. Každý deň tam pridáva statusy ako, že sú štetky, k*rvy, Girls prostitution a ešte mnoho ďalších napr. ako tento

1:11 Jessica Jung - she fucks good , man
1:41 Sunny(Lee Soonkyu) - she swallow any dick smiling with her big month
0:25, 0:51 Tiffany Hwang - juicy motherfucker
2:02 Kim Hyoyeon-Main Dancer - and real fucker , make u come
2:39 Kwon Yuri - play dead when fucked . NG
1:51 Choi Sooyoung - too tall and skinny to fuck , no fun
0:02, 1:04 Im Yoona-Visual - beautiful , but her pussy sting
0:41 Seohyun(Seo Joohyun)-Maknae - what the fuck , she died already

Toto už nie je normálny človek, aby každý deň tam chodil iba preto, aby hento písal. A viete čo je jeho vysvetlenie prečo to robí? On si pozerá MV iných skupín a tam vidí ako my SONEs útočíme na iné skupiny. a ževraj my a samozrejme aj SNSD chceme všetky ostatné skupiny zničiť, aby mali ony najviac peňazí.
Pardon, ale what the f*ck?
Toto je najväčší výmysel aký som kedy počula. Soshi nie sú chamtivé a my? My musíme trpieť za tých pár ľudí čo majú chuť toto všetko odplácať a nadávať na 2ne1 rovnako ako BJs nadávajú na SNSD.
Prosím vás a kde je pointa? Čo je rozumné odplácať to čo hovoria iný? A vlastne prečo si tu zlosť vybíjať na skupinách?
Bohužial, nájdu sa všade tí ľudia čo chcú vyrývať, ale načo to je dobré? Čítala som reakcie na jeho správy a tam sa ozval jeden človek, BJ. On sa ospravedlnil zaňho a prosil nás, aby sme ich nehádzali do jedného vreca, že on nieje ten správny BJ a napísal, že nieje správne si svoju zlosť vylievať na idoloch. A má pravdu trpia iba ony a nie my. Nevidím význam týchto fan warm, nikdy nikto nebude mať pravdu a každý si bude stáť za tým svojim.
Ľudia spamätajte sa a prestaňte porovnávať a ohovárať iných! Každý je dobrý a trpia tým!
Viem, že článok jedného dievčaťa nič nespraví, ale dúfam, že si z toho niekto niečo zoberie. :)

1 komentár:

  1. hatery jsem už přestala taky řešit, ale někdy mi rupnou nervy a klidně se tam s nima pohádám...nechápu, jak někdo může založit stránku a marnit svůj čas nad tím aby někoho urážel...a nejhorší jsou ti trollové, kteří se vydávají za jiné fanoušky, jen aby vyvolali další spory mezi fandomy :(

    OdpovedaťOdstrániť